dimecres, 3 de desembre del 2014

Calendari d'Advent

Diu la wikipedia:
"En la religió cristiana, s'anomena advent el període de desembre previ a Nadal. Dura quatre setmanes que es poden marcar amb espelmes. És la preparació espiritual per a una de les festes més importants del calendari cristià.
Durant aquest període és quan es dóna menjar al tió de Nadal. En la tradició anglosaxona que s'està imposant, hi ha calendaris infantils amb xocolates que es mengen cada dia.
La paraula de "advent" prové del llatí i vol dir "arribada"; i la frase "adventus Redemptoris" vol dir "arribada del Redemptor". En el cas cristià, "advent" s'associa amb l'arribada del Nadal, que es correspon al naixement de Jesucrist.
Durant l'advent, en certes cultures, normalment a la cultura cristiana, hom prepara a cada llar i a l'església una corona de flors, anomenada corona d'advent, amb quatre espelmes, una per a cada diumenge d'advent. Hi ha una petita tradició d'advent: a cada una d'aquestes quatre espelmes s'assigna una virtut que s'ha de millorar en aquesta setmana, per exemple: la primera, l'amor; la segona, la pau; la tercera, latolerància; i, la quarta, la fe."

Aquests últims desitjos ens han agradat força i hem pensat...... a F.O.C. no hi cabeu tots i totes per venir a alimentar cap tió i tampoc sabem que està per venir. El que si sabem és que teniu cabuda en els nostres pensaments i que volem que vingui i es quedi la salut emocional.
Com ens agrada practicar coses noves, li hem volgut donar un tomb a la tradició.

Hem fet el Calendari Hic et nunc, què vol dir en aquest lloc i en aquest moment. Cada dia 1 de mes durant tot el 2015 obrirem un paquetet del nostre calendari i amb ell hi haurà tot de recursos i consells per poder practicar durant el mes. 
Tindrem les bases d'un bon Coaching durant tot l'any: per què els bons desitjos no només han d'existir al Nadal.
Com a bon equip sostenible que som us presentem la nostra visió d'un calendari ple d'elements reciclats
De gener a juny!!!








De juliol al desembre!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada